Om Anne Sax

ANNE SAX arbejder for at

• kvinder har et godt forhold til sin egen krop

• kvinder oplever, hvad lingeri kan gøre for dem fysisk og mentalt

• kvinder oplever glæde i deres lingerigarderobe

Hos os handler alt om mødet med den enkelte kvinde. Vi er et team af lingeristylister, der giver eksklusiv personlig betjening, hvor udgangspunktet altid er den enkelte kvindes ønsker og behov.
Vi ved, at alle kvindekroppe er forskellige og forandrer sig over tid, og vi ved, at det, der klæder den ene, er helt forkert til den anden.

Nogle gange kan vi finde den helt rette bh til dig med det samme – andre gange skal vi prøve en del forskelligt, før det er perfekt.
Vi lover dig, at vi gør os umage og vi giver ikke op før du er 100% tilfreds.
Vi vil gerne vise dig og inspirere dig til at finde netop det lingeri, som du vil glæde dig til at tage på hver morgen.

Hos ANNE SAX kan alle kvinder gratis bestille tid til rådgivning om lingeri.
Det kan være konkret og specifik rådgivning om lingeri til bryllup, en bestemt kjole, den bedste pasform, forskel på bryststørrelser, brystprotese, kunstige bryster, hvordan man bruger shapewear m.m.
Eller det kan være et ønske om generelt at blive introduceret til forskelligt lingeri og forskellige lingerimærker. BESTIL TID HER.

I webshoppen kan du købe udvalgt lingeri fra butikken.
Vi anbefaler dog, at du kommer til personlig rådgivning, før du køber bøjle bh´er på nettet.
I webshoppen er der gode muligheder både for at genbestille favoritlingeri, se udvalget hos ANNE SAX og købe toppe, nattøj, bodystockings, trusser og korsetter, der ikke i samme grad kræver personlig rådgivning som bøjle bh´er. SE UDVALGET HER!

Bagom ANNE SAX

Jeg er Anne Sax og er kvinden bag det hele. Jeg er CEO og Founder af lingerivirksomheden ANNE SAX og startede den fysiske lingeributik i Grønnegade 30 i sommeren 2010. I november 2012 så webshoppen dagens lys.

Jeg er født i 1973 og er oprindeligt uddannet hos A.P. Møller. Jeg troede længe, at jeg skulle have en klassisk 'corporate karriere', men skiftede spor, da jeg fik arbejde i det danske agentur for lingerimærkerne Marie Jo og PrimaDonna.

Her oplevede jeg pludselig, hvordan lingeri gør en forskel i en kvindes liv. Det var vendepunktet og det mest motiverende, jeg længe havde stået overfor.
Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle have butik, men oplevelserne med kvinder og lingeri udviklede sig til en passion, der ikke lod sig stoppe.

Jeg har undervist i lingeriteknik, lingeripasform og lingeristyling i mange år, og jeg har derfor stor ekspertise og mange års erfaring med kvinder og lingeri. Jeg uddanner mine medarbejdere til lingeristylister.

Så rigtig hjertelig velkommen til min butik ANNE SAX.

På gensyn,

Anne.