QUICK GUIDE - gavekøb

Køb en gave, der altid falder i god jord!

Lingeri handler ikke kun om bh´er, hvor du skal finde størrelsen i omkredsen cm og skålene i A,B,C,D,E,F,G,H eller I.
Lingeri er meget andet, og du har gode muligheder for at overraske og forkæle din kvinde med noget, der ikke kræver det store kendskab til hendes præcise mål.

Hun vil blive ligeså glad og lykkelig for andet end det traditionelle sæt med bh´er og trusser, og du vil kunne mærke det med det samme. Kvinder elsker som regel hele lingeriverdenen. Så tøv ikke!

Du behøver ikke andet end at kigge ned over vores QUICK GUIDE for at blive inspireret og få en god idé til det næste lingerikøb til din kone eller kæreste.
Du bliver guidet gennem seks kategorier i lingeriverdenen, og du kan finde eksempler på de forskellige kategorier, hvis du følger de links, der ligger under beskrivelserne
God fornøjelse
ANNE SAX

1. Chemiser og toppe

Kvinder har en stor kærlighed til toppe. Det kan være silketoppe, chemiser eller blondetoppe, som er anvendelige i garderoben. Kvinder føler sig feminine i en top, fordi den fremhæver de kvindelige former og ofte er lavet i lækre materialer. En chemise og en top kan bruges både med bh under og uden bh under og er fin at bruge både sommer og vinter.

Her kan du se et udvalg af chemiser og toppe. Vi har udvalgt dem vi selv ville elske at få i gave.2.Sofistikeret nattøj

Kvinder føler sig sexede og godt tilpas i nattøj, der ikke bare er en stor, praktisk bomuldspyjamas. Der findes masser af fine kjoler, som kvinder elsker at bruge som natkjoler, og der er sofistikerede natsæt med bukser og bluser, der får den feminine følelse frem.

Her kan du se et udvalg af feminint nattøj. Vi har udvalgt dem vi selv ville elske at få i gave.3. Underkjoler

Kvinder elsker feminine og sensuelle underkjoler i blonder, viscose og silke. Underkjolen er et alsidigt stykke lingeri, som kvinder bruger til at sove i, have under deres kjoler eller til at slentre rundt i hjemme søndag morgen.

Her kan du se et udvalg af underkjoler. Vi har udvalgt dem vi selv ville elske at få i gave.4. Bodier også kaldet Bodystockings

Mange kvinder begynder at elske en bodystocking, når de først har prøvet en, der sidder godt. Bodystockings er vidt forskellige, og der findes mange forskellige slags. De kan være enkle eller med flotte blonder, med og uden støtte, og de kan vise mere eller mindre af kroppen.
Kvinden bruger en bodystocking som lingeri eller som en smuk detalje under tøjet.
HER KAN DU SE ET UDVALG AF BODYSTOCKINGS. VI HAR UDVALGT DEM VI SELV VILLE ELKSE AT FÅ I GAVE.5. Korsetter

Kvinder der ser deres figur forme sig i et korset, vil drømme om det efterfølgende. Et korset, en corsage eller en bustier er et stykke lingeri, der fremhæver den kvindelige figur optimalt. Taljen træder frem på en helt ny måde. Et korset er med snøre og er uelastisk, hvor en bustier eller corsage er med lynlås og er elastisk. De giver alle kvinden en fantastisk feminin følelse.

Her kan du se et udvalg af korsetter. Vi har udvalgt dem vi selv ville elske at få i gave.6. Sexy Styles

Aubade er ekspert i sexy styles, der med humor og elegance pirrer fantasien og fremelsker varme og sensuelle følelser. Cadolle er et andet fransk firma, som er inspireret af græske gudinder.
HER KAN DU SE ET UDVALG AF SENSUELLE GAVER. VI HAR UDVALGT DEM VI SELV VILLE ELKSE AT FÅ I GAVE.