Handelsbetingelser

Herunder finder du de gældende vilkår for at handle på www.annesax.dk. Alle vores handelsvilkår overholder naturligvis den danske lovgivning inden for nethandel.

Bemærk: Der kan være forskelle i vilkårene ved køb på www.annesax.dk og ved køb i den fysiske butik, hvor reglerne for normal detailhandel træder i kraft.

Priser
Alle priser på www.annesax.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.

Aftaleindgåelse
Når du handler på www.annesax.dk, indgår du en aftale med ANNE SAX. Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Nederst på din ordrebekræftelse kan du ligeledes finde et link til handelsbetingelserne.

www.annesax.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Levering
Alle ordrer over 500 kr sendes fragfrit. Ordrer under 500 kr tillægges et forsendelsesgebyr på 30 kr.

Alle varer, som bestilles på hverdage inden kl. 14.00 og som er på lager, gør vi vores yderste for at afsende samme dag. I travle perioder, kan der gå en ekstra dag. Du modtager email med trackingnummer, så du kan følge pakken, så snart vi har afleveret pakken til forsendelse.

Vi leverer til hele verden. Hvis dit land ikke er på listen, send os meget gerne en mail.


Ansvarsfraskrivelse
Det tages forbehold for prisfejl, udgåede eller udsolgte varer samt varer, der er i restordre eller forsinkede fra leverandøren. ANNE SAX kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og/eller eventuelle omkostninger grundet forsinkelser.

Vi tilstræber at vise korrekte billeder, beskrivelser og priser på siden, men tager forbehold for unøjagtigheder eller typografiske fejl.

På alle varer i webshoppen kan du se den forventede leveringstid. Vi tilstræber at denne angivelse er korrekt, men den er ikke udtryk for en garanti. I det uheldige tilfælde der sker afvigelser, vil vi hurtigst muligt kontakte dig via email.

Returnering
Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.annesax.dk. Det gælder også for nedsatte varer.

Varen skal returneres i samme ubrugte stand med alle orginale mærker, som ved modtagelsen. Strømpers originalemballage må ikke åbnes. Sker dette bortfalder retur-og ombytningsretten.

I alle vores forsendelser til Danmark vedlægger vi returlabel klar til brug.
Hvis du ønsker at ombytte en vare, er det gratis at anvende den vedlagte returlabel.

Hvis du ønsker at returnere varen og få pengene tilbage, er du også meget velkommen til at benytte vores returlabel. Den koster i så fald 50 kr at bruge, hvilket bliver fratrukket i det beløb, du skal have retur fra os.

Varer eller pakker som er bortkommet under returforsendelsen refunderes ikke. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du anvender en sikker transportform, feks PostNords pakkeservice og altid får en kvittering for din indlevering.

Pakken sendes til ANNE SAX, Grønnegade 30, 1107 København K.

Returretten kan også benyttes ved at aflevere varen i vores fysiske butik i Grønnegade 30, 1107 København K. I så fald skal varen være i lukket emballage og indeholde en kopi af original faktura. Vores butikspersonale vil udstede kvittering udelukkende for modtagelse af pakken og returproceduren vil ikke blive håndteret på stedet. Penge kan således ikke betales retur i butikken.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes købesummen til dig via den samme betalingsmetode, som blev anvendt ved købet. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Vi bestræber os på at tilbageføre beløbet samme dag eller dagen efter varen modtages retur, men det kan tage op til 7 dage.

Mener vi, at betingelserne for udnyttelse af fortrydelsesretten ikke er opfyldt, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse. Returfragt betales af kunden.

Såfremt en pakke ikke afhentes på valgt posthus eller udleveringssted, går pakken automatisk retur til ANNE SAX. Vi fratrækker kr 50 i fragtomkostninger inden beløbet returneres.

Ombytning

I alle vores forsendelser til Danmark vedlægger vi returlabel klar til brug.
Hvis du ønsker at ombytte en vare, er det gratis at anvende den vedlagte returlabel.

Du kan enten sende os en mail eller vedlægge en seddel i pakken med angivelse af, hvad du ønsker ombyttet til. Hvis det skal gå stærkt er det hurtigste straks at lave en ny ordre og så få refunderet den gamle.

Hvis du ønsker at returnere varen og få pengene tilbage, er du også meget velkommen til at benytte vores returlabel. Den koster i så fald 50 kr at bruge, hvilket bliver fratrukket i det beløb, du skal have retur fra os.

Varen kan også ombyttes til anden vare i vores fysiske butik ved at medbringe kopi af faktura.

Ved reklamation eller fejllevering
Hvis varen er blevet skadet under transporten, og det kan ses på pakken, skal du gøre PostNord opmærksom på det ved modtagelse af pakken.

Har du fået en defekt eller forkert vare, kontakt os da hurtigst muligt med angivelse af fejlen. Ønsker du at reklamere over en vare, send os da en email med angivelse af problemet og en kopi af fakturaen eller opgiv fakturanummer for en hurtigere sagsbehandling.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke tager en vare i brug, før en eventuel klage eller reklamationen er færdigbehandlet.

Håndtering af personoplysninger
For at kunne indgå en aftale med ANNE SAX via websitet www.annesax.dk, skal du som minimum opgive navn, adresse og email-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.annesax.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Hvis du opretter en konto hos os, registrerer vi endvidere dine tidligere køb, således dette kan være til hjælp ved det næste køb. Vi kan også anvende dine oplysninger om tidligere køb, til at hjælpe dine kære med at finde den helt rette gave til dig.

Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til www.annesax.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, ved at godkende disse handelsbetingelser. Indehaver Anne Sax, samt medarbejdere som varetager dine ordrer, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Dataansvarlig er virksomheden ANNE SAX.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi heraf kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, henvendelse heromkring kan ske til annesax@annesax.dk.

Brug af webanalyse
På www.annesax.dk benytter vi webanalyseprogrammet Google Analytics. Dette er et system, som indsamler oplysninger om f.eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne. Google Analytics bruger blandt andet cookies til at indsamle data til analyse.