Hvorfor bestille tid til en lingeri fitting?

Rigtig mange kvinder går i lingeri, der ikke passer dem – Marie Jo har for lavet en undersøgelse, der viser, at kun 30 % af alle kvinder går i den rigtige bh størrelse.

Jeg synes, der har været alt for lidt opmærksomhed på, hvor meget kvinder kan få ud af at bære det rette lingeri, og jeg vil gerne sætte fokus på nogle redskaber og den hjælp, der skal til, for at kvinder når derhen.

Når målet er, at antallet af kvinder, der bærer den rette størrelse bh, kommer så tæt på 100 % som muligt, så skal der en helt grundlæggende viden ud til kvinder om, hvordan de finder det rette lingeri, og hvilke krav de skal stille til selve lingeriet, og til den vejledning de får.

Jeg tror de fleste kvinder i første omgang går efter det lingeri de synes er smukt, og så prøver de at få det til at passe på deres krop. Min holdning er, at kvinder skal vende bøtten rundt og tænke anderledes;
Jeg anbefaler, at du blive målt løbende (1-2 gange om året, alt efter hvor mange forandringer, der er i dit liv).
Derved kender du din præcise størrelse, du bliver klar over hvilke effekter, der gør det bedste for dig, og hvilken type lingeri, der spiller bedst sammen med din øvrige garderobe.


Når der opstår harmoni mellem dig og dit lingeri, vil du føle dig godt tilpas, din krop vil vise sig fra sin smukkeste side og dit mentale overskud vil vokse. Gevinsten ved perfekt lingeri er også at have en skuffe fuld af brugbart lingeri. Fejlkøb eksisterer ikke, hvis du følger min metode.

Hvis du vil være sikker på, at kunne få den rette hjælp, så skal du vælge Lingerie Styling, også kaldet en FITTING, som er en personlig rådgivning om lingeri tilpasset dine behov.

Under en Lingerie Styling får du:

  • - en dialog med en professionel om dine tanker og ønsker for lingeri
  • - målt din barm, så du ved, hvad der er din rigtige størrelse
  • - mulighed for, at afprøve et bredt udvalg af lingeriprodukter i din størrelse
  • - en snak om de effekter, de enkelte produkter har på din krop, og hvordan det vil afspejle sig i det tøj, du går i

    Målet er at finde det lingeri, der passer perfekt, og som giver dig en god følelse, så du går herfra med glimt i øjet og rank ryg.

    I butikken i Grønnegade 30, kan du bestille tid til Lingerie Styling og det er gratis. Vi følger alle vores kunder fra start til slut.

    Du kan booke tid under tidsbestilling øverst på siden i højre hjørne eller her: BESTIL TID