Personalisér din nye Empreinte bh

Anne Sax 22. Mar 2024

Fra d.1-15.januar kan du gratis kan du gratis få personaliseret nyindkøbte bh fra Empreinte. Helt konkret betyder det, at du kan få broderet en tekst på din bh og få sat et eller flere "smykker" på. Se mere grundig forklaring nedenfor.




Vælg placeringen på dit broderi


Du kan få broderet en skrift på sin bh tre forskellige steder, som I kan se nedenfor. På location 2 og 3 må der max være 11 tegn inklusiv mellemrum.









Du kan se et eksempel på placering 1 her










Du kan se et eksempel på 2 og 3 her








Vælg din trådfarve og skrifttype


Det skarpe øje har måske opdaget, at man kan vælge to forskellige skrifttyper som vist ovenfor - en seriffont (den der er på hægterne) og en almindelig (den, vi har skrevet ANNE SAX med). Vi har fået broderet ANNE SAX i farven bronze, men der findes mange smukke farver, du kan vælge imellem. Se dem her.












Vælg placeringen af dit smykke


Ligeledes har du mulighed for at vælge dit eget smykke til midterstykket, stropperne eller begge dele. Smykkerne kan placeres følgende steder:













Vælg dit smykke


Dernæst skal du vælge hvilket/hvilke smykker, du ønsker at få - i butikken har vi en lille pose med et par af smykkerne, så du kan se dem. De findes dog i mange forskellige fine farvevariationer, som du kan se her.










Sådan bestiller du en personaliseret bh


I butik


I butikken vil du få en blanket, som du udfylder med dine ønsker til smykke, placering, farve og skrift på bh'en. Leveringstiden er lidt længere på personaliserede bh'er, da de broders og smykkerne syes på i hånden i Frankrig.


På webshop


Ønsker du at bestille personaliseringer på din nye Empreinte bh på webshoppen, bedes du skrive følgende i kommentarsporet:

1.Placering af broderi
2. Ønsket ord, der skal skrives
3. Ønsket font (serif eller ikke)
4. Ønsket trådfarve
5. Ønsket placering af smykke
6. Ønsket smykke