FRAGT kr 30 & Fri fragt ved køb over kr 500Gratis ombytning Julegaver byttes til og med 31. januar 2022

Privatlivspolitik

1. Generelt
Tak fordi du tager dig tid til at læse vores cookie- og privatlivspolitik. ANNE SAX er ansvarlig for indsamling af dine personlige informationer som beskrevet her. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse via en af kontaktoplysningerne nedenfor.

Denne politik gælder alle oplysninger som er indsamlet gennem annesax.dk og oplysninger vi har fået fra dig fysisk i butikken.


Siden har til formål at give dig en oversigt over de informationer der indsamles, hvordan og hvor længe de opbevares, herunder også hvorledes de opbevares, hvem der har adgang til dem, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål, indsigelser eller klager vedrørende de indsamlede oplysninger.


2. Personoplysninger

2.1. Hvad personoplysninger?
Personoplysninger kan karakteriseres som alle slags oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Når du handler i butikken eller på vores webshop, beder butikken om almindelige kontaktoplysninger. Det består primært af oplysninger om dit navn, telefon- og/eller mobilnummer, e-mail, adresse, postnummer, mv. Derudover gemmer systemet dine tidligere køb, herunder størrelser. Oplysningerne anvendes til at identificere dig som kunde, samt levere de varer du har købt hos os. De oplysninger vi indsamler om dig, registreres og opbevares i vores IT-system.

2.2. Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler i forbindelse med aktuel handel, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration. Herunder også til opfyldelse af den aftale du indgår med butikken.

Oplysningerne videregives som udgangspunkt ikke til tredjepart. Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at butikken eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse, såfremt hensynet til dig, ikke går forud herfor. Anden videregivelse sker kun i overensstemmelse med gældende lovgivning.


2.2.1. Ved online booking af tid til lingeristyling
Når du bestiller en tid til lingeristyling via vores online bookingmodul, beder vi om, at du oplyser dine personoplysninger. Det inkluderer dit navn, telefonnummer og e-mail. Vi skal bruge oplysningerne til opfyldelse af den aftale vi indgår med dig, når du bestiller en tid. Du samtykker til, at vi må gemme dine personoplysninger. Oplysningerne overføres til vores kundekartotek, hvor vi gemmer informationer om dit køb, herunder dine personoplysninger. Retsgrundlaget herfor er dataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine oplysninger ved at sende en e-mail til den dataansvarlige.

2.2.2. Databehandling ved afvikling af ordrer:
Ved afvikling af ordre du har placeret hos os, sker der en deling af bestemte personoplysninger med betroede samarbejdspartnere.

Ved gennemførelse af en bestilling, videregives dine oplysninger til Sumo, som er den virksomhed der hoster vores hjemmeside. Derudover videredeles bestemte oplysninger til det transportfirma der er ansvarlig for at din vare leveres til dig, hvis det er nødvendigt med levering. Visse betalingsinformationer videregives til et udvalgt pengeinstitut, som varetager behandlingen, såfremt det er nødvendigt for gennemførsel af betaling. Din faktura gemmes i vores regnskabsprogram.

2.2.3. Databehandling ved registrering i vores kundekartotek:
Hvis du ønsker at blive oprettet i vores kundekartotek, gemmer vi dine personoplysninger. Retsgrundlaget herfor er dataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine oplysninger ved at sende en e-mail til den dataansvarlige.

2.2.4. Brug af cookies på vores hjemmeside:
Når du besøger ANNE SAX bruger vi cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg. Vi anvender fire slags cookies: 1) nødvendige cookies, 2) funktionelle cookies, 3) statistik-cookies og 4) marketing-cookies. Du kan læse om vores cookiepolitik her.

2.3. Retten til indsigt i dine personoplysninger
Som registreret kunde har du til enhver tid ret til at få indsigt i butikkens oplysninger vedrørende dig. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse imod personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til butikken.

2.4. Retten til at berigtige dine personoplysninger
Som kunde med personoplysninger registreret i vores IT-database, har du altid ret til at få urigtige oplysninger om dig selv berigtiget uden unødig forsinkelse.

2.5. Retten til at få slettet dine personoplysninger
Såfremt butikken ikke har en legitim interesse i at opbevare dine persondataoplysninger, har du til enhver tid ret til at få slettet dine personoplysninger slettet uden unødig forsinkelse.

Hertil bør kunden være opmærksom på, at såfremt butikken i henhold til gældende lovgivning er forpligtede til at opbevare dine personoplysninger, suspenderes din ret til umiddelbart at få slettet dine personoplysninger.

2.6. Beskyttelse af personoplysninger
Jævnført gældende lovgivning skal personfølsomme data opbevares sikkert og fortroligt. Butikken opbevarer og anvender dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Butikkens sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores håndtering af personoplysninger behandles forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

2.7. Ændringer i behandling af personoplysninger
Butikken forbeholder sig retten til at opdatere og ændre retningslinjer for persondatahåndtering. Hvis/når der forekommer ændringer ajourføres datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. Retningslinjerne evalueres jævnligt.

3. Kontakt og klagemuligheder
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger der er registreret om dig i butikkens IT-datasystem skal du rette telefonisk, fysisk eller skiftlig henvendelse til ANNE SAX på:

Telefon: 33 32 00 52
E-mail: annesax@annesax.dk
Adresse: Grønnegade 30

Er der registreret forkerte oplysninger om dig, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted.

Hvis du ønsker at klage over butikkens håndtering af personfølsomme data, kan du rette henvendelse til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
E-mail: dt@datatilsynet.dk