Gavekort

Gavekortet udstedes digitalt og bliver sendt til din email med det samme. Sæt flueben herover, hvis du i stedet ønsker fysisk gavekortet leveret med posten. Så pakker vi det flot ind og sender det til dig. Leveringstid for fysisk gavekort er 1-2 hvedage.
Læg i kurv
Har du lyst til at give en du holder af en god oplevelse? og trænger hun til fornyelser i lingeriskuffen? så er et gavekort med gratis lingerirådgivning en oplagt gaveide. Lingerirådgivningen foregår enten i vores butik i Grønnegade i København eller via Skype (ja det kan fint lade sig gøre, læs mere her).

På gavekortet som vi sender står der, at modtageren inviteres til at bestille en gratis tid hos vores lingeristylister. Hvis du ønsker allerede at bestille tid inden gavekortet gives, kan du reservere tid her. Tidsbestiling til Lingerivejledning via Skype aftales via mail på service@annesax.dk.

Vi gør meget ud af at alle vores kunder føler sig godt tilpas i prøverummet. En lingerifitting tager cirka en lille times tid og vi gennemgår de forskellige mærker og finder de helt rette størrelser og faconer, så fremtidig lingerishopping også bliver nemmere. De fleste kvinder bliver overraskede over hvor mange muligheder de rent faktisk har og hvor skønt det er at have velsiddende og komfortabelt lingeri på.