FAQ

Hvad er en ønskeseddel?
Ønskesedlen er for dig, der gerne vil huske de ting, du godt kan lide. Du kan gemme dem i din ønskeseddel på siden, så det er nemt at finde dem næste gang, du besøger shoppen. Du kan også sende ønsker til dine venner, familie eller kæreste gennem ønskelisten.

Sådan gør du:

Klik i øverste højre hjørne på “Log in" og opret dig i “Nye kunder." Det er gratis og let. Informationerne skal bruges, så ønskesedlen kan gemmes. Hvis du allerede er oprettet klikker du ind på “Log in" og går ind via “Registrerede kunder."

Når du finder en vare, du vil tilføje til ønskesedlen, klikker du på “Sæt på ønskeseddel"

Når du skal finde de varer, du har sat på ønskesedlen, skal du klikke på “Ønskeseddel"-ikonet i øverste højre hjørne. Her finder du en liste over varer på din ønskeseddel. Du kan tilføje egne kommentarer til de enkelte produkter.

Husk altid at klikke 'opdater ønskeseddel', hvis du skriver kommentarer, så de bliver der.

Du kan sende din ønskeseddel til venner, familie eller kæreste ved at klikke på “Del din ønskeseddel med andre." Personen modtager en email med dine ønsker og kan se dem i shoppen.

Du kan vælge at købe en enkelt, flere eller alle varer på ønskesedlen ved at klikke “Læg i kurv" eller “Læg alle ønsker i kurven"