Hvad laver vi i butikken?

Anne Sax 15. Feb 2021
Hvad laver vi i butikken?

Vi pakker forårsvarer ud. Vi besvarer forespørgsler på telefon, vi svarer mails og vi chatter med kunder. Og vi pakker web-ordrer.

Vi har travlt, men vi gør os umage for at besvare dine forespørgsler på tlf. 33 32 00 52, på at besvare mails på annesax@annesax.dk, og vi løber efter lyden, når chat'en siger 'ding' på annesax.dk.

Her ser du en af de nye serier fra PrimaDonna Twist: Efforia i farven flowers of eden: https://www.annesax.dk/maerke/primadonna-twist#p=0

Indtil vi får lov til at åbne igen:

· Virtuel shopping:
Som en ekstra service vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige både til dig selv og som gave, du vil give. I vores kartotek kan vi finde størrelser og modeller til dig selv og til den person, gaven er til, hvis de er registrerede i butikken. Vi laver meget gerne videoer, sender billeder eller links med forslag til det helt rigtige. Hvis du ønsker, at se mere til et produkt, laver vi også gerne videoer, så man tydeligt kan se detaljerne på produktet.

Tag endelig fat i os, hvis der er noget vi kan hjælpe med. Pas på jer selv og hinanden derude.

Mange hilsner


Anne.

Kontakt os på

· Mail: annesax@annesax.dk

· Telefon : 33 32 00 52 eller

· Chat på annesax.dk

Butikkens åbningstider:
mandag - torsdag 10-17:30
fredag 10-18
lørdag 10-15
I dette tidsrum kan du afhente allerede bestilte og betalte varer, som du har bestilt på webhoppen annesax.dk - eller ved at ringe eller maile til butikken og har betalt på Mobile Pay eller ved bankoverførsel.