Flatterende badetøjsserie til dig med en større barm

Anne Sax 15. Mar 2020
Holiday imødekommer på en smart måde, behovet hos nye, trendsøgende forbrugere.


Her fremhæves 6 fordele ved serien:

• minimalistisk og enkelt badetøj

• naturligt look og pasform uden bøjler

• tilstrækkelig støtte til større barme

• let størrelsessystem

• vælg og bland farve og toppe og bund

• bløde, men alligevel robuste materialer


Blandt andet kan de trendy bikinitoppe lokke med følgende:

Ingen bøjler, enten uden puder eller mulighed for udtagelige puder, med en fin trekants-bh eller med bandeau snit. Bikinitoppene er designet med elegante skulderstropper, der kan justeres i længden, men du kan også selv bestemme om de skal sidde lige ned over dine skuldre, eller om de skal krydse bagpå.



Serien er lavet i et fantastisk flatterende snit, der klæder alle kropstyper. Briefs i retro stil med høj talje eller foldbart stykke i livet og højere i benene. Badedragterne har elegante halsudskæringer og ekstra lav ryg. God støtte og overleget pasform til kvinder med større barme, takket være holdbart stof i god kvalitet, dybe skåle, stærkt materiale i dobbeltlag.


Kort sagt – Holiday serien er let, minimalistisk badetøj med stramme linier og et enkelt og minimalistisk look. Et klassisk og tidløst look er en garanti. Serien egner sig godt til dig med en større barm, som elsker et mere enkelt look, med en mere fri og naturlig pasform.


Fem ting der er værd at huske om PrimaDonna Swim Holiday er:

1. Ingen bøjler

2. Optimeret pasform til større skålstørrelser

3. Tre tidløse farver, du kan kombinere uendeligt

4. Let størrelsessystem: europæiske størrelser 36-46

5. Syv stilarter, der er flatterende for alle kropstyper


Holiday serien har et andet størrelsessystem, end du er vant til fra PrimaDonna. For eksempel arbejder vi ikke med det "normale" PrimaDonna-system af skålstørrelser i denne serie. De seks tilgængelige størrelser giver plads til enhver kropstype.


Om PrimaDonna Swim

PrimaDonna Swim har desiignet en ny badetøjsserie ved navn "Holiday". Serien er udviklet på Primadonna Lab, hvor de nyeste trends bliver fortolket, så de passer til kvinder i større størrelser.


Som designerne selv udtaler:

"Vi identificerer de nyeste trends og oversætter dem til design til større kopstørrelser. Vi har altid det samme mål: At lade kvinder med større kopstørrelser komme mere til deres ret, i lingeri og badetøj med en overlegen pasform og et flatterende, feminint look."


I mere end 150 år har PrimaDonna været eksperter i smukt lingeri og badetøj, der giver større barme den allerbedste støtte. Vi fortsætter med at leve op til vores ry ved at investere i forskning og innovation.


Den allerførste PrimaDonna Lab-kollektion var samarbejdet i 2019 med Myla Dalbesio, en topmodel med kurver. Her udviklede vi en livsstilskollektion med et mindre mainstream-look.