Særlige serier fejrer 1919-2019

Anne Sax 8. Nov 2019
Van de Velde, som er Marie Jo og PrimaDonnas moderfirma, fylder 100 år i år.

Van de Velde startede med at sy korsetter tilbage i 1919. Firmaet har været i konstant udvikling, og er i dag et verdensomspændende firma.


Karel van de Velde er manden, som opfandt Marie Jo og løftede det til særlige højder.

Da han var i lære hos sin far i familiefirmaet Van de Velde i Belgien, blev sendt ud i verden for at lære mere og endte i Tysklands ikoniske brand PrimaDonna, som kunne noget med størrelser og pasform til store størrelser.

Da han kom hjem, synes han, der manglede noget spændende og lækkert på markedet og fik lov til at lancere det brand, som så mange i dag elsker – Marie Jo.

Han overtog hen ad vejen roret efter sin far og købte sammen med sin familie tyske PrimaDonna og tog det hjem til Belgien. Han og hans søster gjorde stilen lettere ved at lægge mere vægt på mode og udseende. Da de stadig bibeholdt komforten og pasformen, stod de for en stor succes, - det fornyede PrimaDonna i dag kendt af kvinder verden over.

Turen gik også til Barcelona, hvor man fandt og købte et high-end luksusmærke Andres Sarda, som man nænsomt rekonstruerede og tilførte pasform og komfort til 'fabulous designs'.

Her ses Andres Sarda med datteren Nuria, som i dag står for de vilde og skønne design.





Nye brands er løbende kommet til, og vi fører alle Van de Veldes mærker:
· Marie Jo
· Marie Jo L'Aventure
· Marie Jo Swim
· PrimaDonna
· PrimaDonna TWIST
· PrimaDonna Swim
· Andres Sarda
· Andres Sarda Swim
Og til sommer kommer PrimaDonna ammebh'er

Vi sælger Van de Veldes produkter, fordi vi elsker firmaet, deres holdninger og deres seriøsitet, og vi er stolte over at kunne vise vore kunder lækre ting fra et af verdens bedste lingerifirmaer.

Van de Velde fejrer deres 100 årsjubilæum ved blandt andet at lancere jubilæumsudgaver af deres tre mest ikoniske og langtidsholdbare designs:

  1. PrimaDonnaTwist 'A la Folie' i farven 'celebration'
  2. Marie Jo 'Avero' i farven 'festive'
  3. PrimaDonna 'Deauville' i farven 'celebration'