Hvordan er det at handle hos ANNE SAX?

Anne Sax 3. Nov 2017
Vores butik i Grønnegade i København fungerer som almindelig butik, hvor du blot kan kigge forbi, men du er også meget velkommen til at bestille tid hos os.
Når du bestiller tid, sætter vi en time af til dit besøg.
Når du kommer ind til os, bliver du budt på lidt at drikke, og vi taler kort om dine ønsker. Vi måler dig og finder din rette størrelse og viser dig forskellige muligheder – også nogle, du måske ikke selv havde fundet på at tage med i prøverummet. Vi kigger på hver enkelt bh du prøver og checker, at den sidder helt korrekt.

Vores prøverum
er store og ligger tilbagetrukket bagerst i butikken. Hvis du ønsker at have en ledsager med, er der god plads til ham/hende også. Du kan bestille tid her

Vores personale er alle uddannede lingeristylister og er voksne kvinder, som ved, at kvindekroppen forandrer sig over tid, og ved, at det der klæder den ene, er helt forkert til den anden. Derfor vil vi altid tage udgangspunkt i netop dine ønsker og behov og finde frem til det, der klæder dig allerbedst.

Vi taler
med mange forskellige kvinder hver dag. Fælles for langt de fleste er, at de har 1, 2 eller måske 3 yndlings-bh'er, som de bruger stort set hver dag. Og derudover har de en mere eller mindre permanet bund af bh'er i lingeriskuffen, som de reelt godt ved, aldrig kommer på igen.

Vores mål er at hjælpe dig med at finde netop de bh'er, som du elsker at bruge hver eneste dag, fordi de passer dig perfekt i størrelsen, giver dig den facon på din barm, som du godt kan lide og er behagelige at have på – hele dagen.
Og ikke mindst hjælpe dig med at undgå fejlkøb, som bare ligger i skuffen.
Vi hjælper selvfølgelig også med trusser, underkjoler, nattøj, shapewear, strømper osv., men det er vores erfaring, at bh'erne (og badetøjet) kræver lidt ekstra fokus.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i butikken, hjælper vi dig meget gerne over mail, chat eller telefon. Hvis du kan fortælle lidt om hvad du leder efter, kan vi ofte fint guide dig til produkter du kan se på vores webshop.

Vi håber, du har fået lyst til at lære os nærmere at kende og glæder os til at se dig næste gang, du har brug for en nyt lingeri.