Ny farve 'nude'

Anne Sax 16. May 2017
Det var vel 10-12 år siden at 'nude' lingeri virkelig fik opmærksomhed. Alle lingerifirmaerne kastede sig over det hastigt voksende marked for hudfarvet lingeri og det blev allemandseje.
Dengang fandtes der stort set kun én farve 'hudfarvet', og den var mørkere og en anelse mere 'orange' end de fleste vi ser i dag.

Vi sælger rigtig meget nude lingeri og heldigvis er der sket rigtig meget med udviklingen af nude lingeri. Vi sælger stadig meget af den klassiske nude, som den mange kalder (en variant) af caffe latte, men der er også et væld af andre muligheder i råhvide, pudder, rosa toner.

Sidste sommer så vi for første gang farven 'Patine' introduceret som en hudtone og nu dukker den op her, der og alle vegne og mange er vores kunder er rigtig glade for farven.

Jeg tror den store succes skyldes, at farven passer rigtig godt til vores skandinaviske hudtone end den giver lidt mere glød og er mere spændende end den klassiske nude, samtidig med den fungerer ligeså godt som usynlig under hvidt tøj.

PrimaDonna 'Divine':



Marie Jo 'Naomi':






Empreinte 'Cassiopee':