T-shirt bh op til H-skål (måske I-skål)

Anne Sax 16. May 2017
Vil du gerne have en hel rund barm uden aftegninger af syninger gennem tøjet, kan det være en udfordring med en stor barm.

Det der skal til rent teknisk, for at skabe en helt rund barm uden aftegninger er en bh-skål uden syninger, lavet af et stærkt stykke stof.

Det er feks Melody bh'en fra Empreinte, som findes i fast i nude (caramel), sort, rose the (rosa, også kaldet Patine) og gold (sart rosa med gyldne broderier).
Klik på billedet og se alle farverne.


En del af vores kunder er bekymrede for, at de vil føle sig for bare, eller at aftegninger af brystvorten vil kunne ses igennem bh'en, men bliver positivt overraskede når de prøver bh'en på. Dels sidder broderiet så strategisk placeret, at man ikke kan se brystvorten og dels er stoffet så fast/stærkt at det 'flader' brystvorterne. Man skal i hvert fald have virkelig tydeligt markerede brystvorter for, at de kan ses igennem.
Bh'en findes til H-skål, men de er ret dybe i skålene, så de fleste går en skål ned i forhold til fx PrimaDonna. Derfor vil en I-skål i fx PrimaDonna med stor sandsynlighed kunne passe en H-skål fra Empreinte.

Kan du bedst lide vatterede bh'er og/eller vil du være 110% sikker på, at der absolut ingen aftegninger kan være af brystvorten, kan vi varmt anbefale den nyudviklede spacer fra Empreinte i Cassiopee serien.
En spacer-bh er to tynde stykker stof, som bliver vævet samtidigt med nogle tråde ind imellem de to stykker stof, som skaber en helt tynd luftmembran. Det er et utrolig let materiale, som føles super blødt og smyger som om brysterne. Stoffet er så tyndt, at bh'en ikke visuelt giver mere volumen til barmen. Til gengæld løfter og runder den flot.




Vi har bh'en hjemme i den rosa/nude farve og den kan også bestilles hjem i sort.